Centrul tau preferat pentru copierea cheilor, a cartelelor de acces si ascutirea cutitelor

Serviciile noastre sunt garantate prin: calitatea produselor utilizate, echipamentele de ultima generatie si personalul profesionist.

Mircea Tomos - Director general


Vezi informatiile de contact

COPIERE CHEI

Suntem specializati in copierea majoritatii (90%) cheilor existente pe piata.
Fie ca sunt chei de lacat, chei normale de broasca, cheia de la masina dumneavoastra, chei amprenta, cartele de interfon, sau cheia cu care deschideti poarta de la casa, la noi puteti sa le copiati pe toate!

Vezi preturi

COPIERE CHEI AUTO SI TELECOMENZI AUTO

Folosind tehnologie de ultima generatie in materie de microcipuri auto, putem sa copiem majoritatea cipurilor existente pe piata. Multiplicam chei auto pentru majoritatea marcilor de autovehicule, inclusiv cele cu chip (transponder). De asemenea, chei pentru scutere, camioane, utilaje etc. Copiem chei auto pentru contact, usi, portbagaj si rezervor. Copiem si clonam chei cu chip (transpoder).
Programam chei auto dupa imobilizatorul masinii.
Schimbam carcase de chei auto uzate, fie ca sunt de tip briceag sau simple, fie ca sunt cu tot cu inchidere centralizata sau fara. In caz de nevoie, putem sa schimbam si butoanele stricate sau rupte de pe telecomanda.

Vezi preturi

MULTIPLICARE CARTELE SI TAG-URI DE ACCES

Copiem atat taguri de acces simple sau de tip ELECTRA, cat si cartele pentru interfon cu cod de bare. La cantitati mai mari oferim discounturi!

Vezi preturi

ASCUTIRE CUTITE SI FOARFECI

In bucatarie sau in atelier, e necesar sa dispuneti de cutite si foarfeci care sa taie impecabil. 
Noi suntem aici pentru a va ajuta.
Oferim servicii calitative de ascutire a cutitelor atat metalice cat si CERAMICE, a forfecelor, a cutitelor de la masinile de tocat, a topoarelor etc

Vezi preturi